Vorige | Volgende

Gaffel 11 ZEEWOLDE

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Circa 280 m² bedrijfsruimte met circa 30 m² kantoorruimte en circa 30 m² archiefruimte op de verdieping. Door de aanwezigheid van diverse ramen in de bedrijfsruimte is het object geschikt voor diverse bedrijfsmatige toepassingen.

Ligging/bereikbaarheid
Het object is gunstig gelegen en heeft een goede verbinding met de snelweg A28.

Oplevering
Het object wordt in huidige staat opgeleverd.

Aanvaarding
Het object is in overleg te aanvaarden, een spoedige aanvaarding is mogelijk.

Huurprijs
De huurprijs voor de bedrijfsruimte met kantoorruimte bedraagt € 1.750,- per maand, exclusief omzetbelasting.

Huurperiode
Er wordt uitgegaan van een huurperiode van minimaal drie jaren, te verlengen met twee jaren. Een andere huur- en/of verlengingsperiode is bespreekbaar.

Opzegtermijn
De opzegtermijn is twaalf maanden.

Servicekosten
Huurder zal voor eigen rekening en risico contracten afsluiten met leveranciers van gas, water en elektra en is tevens verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de gehuurde behorende technische installaties.

Huurbetaling
De huurverplichting vermeerderd met de servicekosten en omzetbelasting worden per kwartaal vooruit in rekening gebracht.

Zekerheidstelling
Als zekerheidstelling dient een bankgarantie gesteld te worden c.q. een contante waarborgsom te worden voldaan ten bedrage van drie maanden huur vermeerderd met servicekosten en omzetbelasting.

Omzetbelasting
Er wordt omzetbelasting over de huurprijs en servicekosten in gebracht. Indien de huurder géén met omzetbelasting belaste verhuur wenst, is huurder naast de huurprijs een afzonderlijke vergoeding aan verhuurder verschuldigd. Dit ter compensatie van het nadeel dat verhuurder c.q. diens rechtsopvolger(s) lijdt, dan wel zal lijden.

Koopmogelijkheid
Koop van het gehele object, in gedeeltelijk verhuurde staat, is mogelijk.

Openingstijden
Voor zover noodzakelijk dient huurder zich te schikken aan de regelgeving ter plaatse.

Brandweervoorschriften
Huurder dient voor diens rekening zorg te dragen voor een inrichting die voldoet aan alle door de brand-weer gestelde normen/eisen bij voorgenomen gebruik.

Opstalverzekering
Indien door het gebruik de assurantiepremie hoger is dan voor het gebruik als normaal gangbare bedrijfsruimte zal huurder de eventuele verhoging van de premie vergoeden

Courtage
Mocht door bemiddeling van Hunink & Holtrigter Bedrijfsmakelaars te Amersfoort een transactie tot stand komen, zijn hiervoor door de huurder geen kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen te goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever. Tot het moment van deze goedkeuring zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijzonder bepalingen
Na ondertekening van de huurovereenkomsten en de verklaring ten behoeve van de belaste verhuur, na ontvangst van de eerste huurtermijn en de zekerheidstelling, kan de huurder beschikking krijgen over het gehuurde.

Huurder is verplicht zelf zorg te dragen voor vergunningen en/of ontheffingen benodigd voor de uitoefening van het bedrijf. Weigering of intrekking daarvan zal geen aanleiding kunnen geven tot ontbinding of nietigverklaring van de huurovereenkomst.

Alle wijzigingen in, op of aan het gehuurde ten aanzien van onder andere alle installaties, vloeroppervlakten en indelingen dienen schriftelijk ter goedkeuring worden in gediend bij de verhuurder. Verhuurder zal zijn goedkeuring niet op onredelijke gronden onthouden. Voorafgaande is tevens van toepassing op interne en externe reclame uitingen bij het gehuurde.

Huurder vrijwaart verhuurder voor elke aansprakelijkheid met ARBO-eisen in relatie tot het voorgenomen gebruik dan wel indeling.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte,Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
30 m²
Opp bedrijfshal
310 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Gaffel 11 ZEEWOLDE

naar Gaffel 11 ZEEWOLDE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object

Openingstijden

Openingstijden

 • Maandag 9:00 - 17:30
 • Dinsdag 9:00 - 17:30
 • Woensdag 9:00 - 17:30
 • Donderdag 9:00 - 17:30
 • Vrijdag 9:00 - 17:30
 • Zaterdag op afspraak
 • Zondag gesloten
Locatie

Locatie

 • Bergstraat
 • 3811 NJ Amersfoort
 • Postbus 993
 • 3800 AZ Amersfoort