033-4656599

Torenplein 3 5 3772 CX Barneveld Nederland

Omschrijving

WINKEL- OF KANTOORRUIMTE beschikbaar direct naast de karakteristieke Oude Kerk van Barneveld en direct aan de openbare parkeerplaats “Torenplein”. Door deze prominente locatie in combinatie met de representatieve uitstraling van het gebouw bent u verzekerd van een in het oog springende bedrijfspand.
Het pand beschikt over grote raampartijen met twee entrees, een enorme frontbreedte, hoekligging en een hoog plafond. De ruimte heeft een bruto beschikbare vloeroppervlakte van circa 450 m² en een unieke frontbreedte verdeeld over meerdere gevels, van circa 38 meter.

Omgeving
De kantoor- / winkelruimte is gelegen in het centrum van Barneveld. In dit centrum heerst een gezellige sfeer en wordt het winkelpubliek bediend door een gezonde mix van landelijke en regionale retailers. Hierbij kunt u onder andere denken aan de Hema, Anna van Toor, Blokker en Bakker Bart en plaatselijke winkels met veelal een regiofunctie. Parkeren voor de deur is ruimschoots mogelijk op parkeerterrein “Torenplein”. Deze openbare parkeerplaatsen zijn direct gelegen bij de karakteristieke Oude Kerk van Barneveld. Verder is er iedere donderdagochtend markt op het Gowthorpeplein en kent Barneveld een actieve winkeliersvereniging. Barneveld is een bloeiende gemeente. In de afgelopen jaren is er sprake geweest van forse groei en die groei zal zich de komende periode doorzetten tot naar verwachting 80.000 tot 85.000 inwoners in 2040.

Oppervlakte
Winkel- of kantoorruimte circa 445 m²

Huurtermijn
5 jaar, daarna termijnen van 5 jaar

Opzegtermijn
Beëindiging van de huurovereenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van de huurtermijn met in inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden.

Huurprijs
Op aanvraag

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Gebruik/bestemming
Bestemmingsplan “Barneveld-Centrum” met de enkelbestemming centrum. Het object is bestemd voor detailhandel, horeca, dienstverlening, gezondheidszorg en bedrijven van categorie A.

Huuringangsdatum
Vanaf 1 juni 2024. In overleg eerder beschikbaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer, reeks Alle Huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model 2012 aangevuld met verhuurder- en/of objectspecifieke afwijkingen c.q. aanvullingen op de algemene bepalingen.

Opleveringsniveau
Opleveringsniveau casco, doch voorzien van:
• Entree via een glazen pui
• Grote glaspuien voorzien van dubbele beglazing
• Onafgewerkte betonvloer
• Meterkast met aansluitingen op gas, water en elektra (3*80 ampère)
• Deels ingericht als kantoorruimte zoals het is. Indien huurder prijs stelt op deze afwerking, blijft het zitten en gaat het over op de huurder.

Voordelen
Nieuwstaat met een duurzame bouwaard (deels transformatie 2022)
Unieke frontbreedte van circa 38 m.
Grote moderne raampartijen
Hoog plafond
Prachtige in het oog springende locatie
Direct aan parkeerterrein
Identiteit en uitstraling pand

Cascobepaling
Huurder huurt uitsluitend het casco. Alles wat zich in of aan het gehuurde bevindt wat niet tot het casco gerekend wordt, behoort nadrukkelijk niet tot het gehuurde. Al het onderhoud alsmede vervanging van deze zaken zijn voor rekening en risico van huurder.

BTW
Huurder garandeert verhuurder het gehuurde voor minimaal 90% voor belaste leveringen en diensten te zullen gebruiken.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van 2 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

Gevelreclame en overige aanpassingen
Huurder is gerechtigd het gehuurde aan te passen c.q. (gevel)reclame in en aan het gehuurde aan te brengen. Huurder is verantwoordelijk voor de verkrijging van de daartoe benodigde toestemmingen en/of vergunningen. Aanpassingen aan het gehuurde behoren altijd schriftelijke goedkeuring van verhuurder te verkrijgen.

Vergunningen
Huurder dient zelf zorg te dragen voor alle eventuele van overheidswege benodigde vergunningen. Het niet verkrijgen van één van deze vergunningen zal nimmer een reden zijn tot ontbinding van de huurovereenkomst.

Planwijzigingen/aanpassingen
Verhuurder c.q. haar rechtsopvolger behoudt zich het recht voor om noodzakelijk geachte planwijzigingen en/of aanpassingen door te voeren. Mits deze planwijzigingen en/of aanpassingen geen ernstige afbreuk doen aan de kwaliteit of bruikbaarheid van het gehuurde, kan huurder hieraan geen rechten ontlenen.

Bijzonderheden
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie betreft geen aanbieding. Definitieve goedkeuring door eigenaar is vereist. Overige voorwaarden en condities nader overeen te komen.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs
Prijs
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
445 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
445 m²

Energie

Energielabel
A

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Gelegen aan de openbare parkeerplaats "Torenplein"
Bekijk alle kenmerken

Overige media