Vorige | Volgende
Verkocht

Hogeweg 0 ong AMERSFOORT

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

033-4656599

info@hh-makelaardij.nl

Omschrijving

Thuiswerken of je bedrijf aan huis? Campus Bloeidaal biedt deze mogelijkheid met verrassende en aantrekkelijke wooneenheden. Geen doorsnee bedrijfsunits met een woondeel, maar met echte Lofthomes! Campus Bloeidaal wordt op een van de mooiste plekjes in Amersfoort gerealiseerd – op een plek in een landelijk gelegen buitengebied van Amersfoort dat dicht aan een prachtig natuurgebied grenst. De...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2018
Ligging
Beschutte ligging, landelijk gelegen

Omschrijving

Thuiswerken of je bedrijf aan huis? Campus Bloeidaal biedt deze mogelijkheid met verrassende en aantrekkelijke wooneenheden. Geen doorsnee bedrijfsunits met een woondeel, maar met echte Lofthomes!

Campus Bloeidaal wordt op een van de mooiste plekjes in Amersfoort gerealiseerd – op een plek in een landelijk gelegen buitengebied van Amersfoort dat dicht aan een prachtig natuurgebied grenst.

De Bloeidaalcampus gaat bestaan uit zes kavels met hierop zes verschillende Lofthomes. Deze kavels zijn gelegen rond een gemeenschappelijk binnenterrein dat bereikbaar is vanaf de Hogeweg. De woningen liggen aan de rustigere zijde van de kavels, gericht op het omliggende land, met veel privacy.

Nadat de kavel is gekozen, zal in overleg met de architect een op individuele wensen gebaseerd ontwerp worden gemaakt.

Het ontwerp van een Lofthome is gebaseerd op het archetype van een (woon)schuur met de ruimtelijkheid en de uitstraling van een industriële loft. De goed geïsoleerde woningen zijn hoofdzakelijk gematerialiseerd in staal en glas. Zowel de zijgevels als het dak worden bekleed met horizontaal gemonteerde stalen sinusbeplating. De woning krijgt hierdoor, naast de robuustheid van een eenvoudige boerenschuur, ook de elegantie van een moderne villa.

Door de gekozen bouwsystematiek wordt de mogelijkheid geboden het interieur geheel naar eigen smaak in te delen. Dit geldt ook voor de uitstraling van de buitengevel.

Op het ruime kavel 2 van ca 1000 m2 wordt een Lofthome gerealiseerd met een geïntegreerde werkruimte. Er zijn twee regels om te onthouden: de werkruimte heeft een minimale oppervlakte van ca 125 m2 en daarnaast mag een woning een maximale inhoud hebben van 600 m3.

Bij de woning horen 2 parkeerplekken.

Voor de werkfuncties zijn er negen extra parkeerplekken, gelegen langs de toegangsweg vanaf de Hogeweg.

Lofthome biedt een fantastische werkomgeving in combinatie met optimaal woongenot!

Kijk voor meer informatie over de Loftwoningen op www.lofthome.nl.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1023 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amersfoort
Sectie
R
Perceel
1234
Oppervlakte
1023 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Beschutte ligging, landelijk gelegen

Foto's

Kaart Hogeweg 0 ong AMERSFOORT

naar Hogeweg 0 ong AMERSFOORT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand