033-4656599

NVM makelaar Amersfoort

Wat is de NVM?

NVM staat voor Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Het is de grootste vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Om lid te mogen zijn moeten we aan de hoge kwaliteitseisen van de vereniging voldoen. De NVM makelaar is er voor jou.

Eerlijk, deskundig en met gedegen kennis

Als NVM makelaar dienen we onze cli├źnten eerlijk te informeren bij het kopen of verkopen van een huis. We hebben gedegen kennis van de lokale markt in de regio Amersfoort. Wij spelen een bemiddelende rol tussen de koper en verkoper en zorgen ervoor dat alle partijen betrokken bij de transactie goed en deskundig worden ge├»nformeerd.

Als NVM makelaar zijn wij verplicht elk jaar op inhoudelijk en professioneel vlak te bij te scholen.

Professionele en deskundige makelaar in Amersfoort

Heb je een huis nodig in Amersfoort of wil je juist je huis hier verkopen? Kies dan voor een professionele en deskundige makelaars van Hunink & Holtrigter! Voorkom dat belangrijke zaken vergeten worden en profiteer van de expertise van NVM makelaar Hunink & Holtrigter. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je belangen optimaal worden behartigd bij het kopen of verkopen van een huis in Amersfoort.

Meer weten?

Maak een afspraak met Hunink & Holtrigter Makelaars en zorg ervoor dat je optimaal profiteert van de vakbekwaamheid van een NVM makelaar.

Neem contact op