033-4656599

Virtueel
verkopen

En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Wij snappen dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden.

Wat is dan wijsheid?

Eerst kopen, eerst verkopen of….

Wat is virtueel verkopen?

Met virtueel verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met virtueel verkopen kun jij:

  • Je rustig oriënteren op een andere woning
  • Ontdekken hoe jouw woning in de markt ligt
  • Snel schakelen, indien gewenst

Na de aankoop van jouw nieuwe woning, sta je met een druk op de knop op Funda met een uitgebreide woning-presentatie. Jouw verkoopstrategie is dan al bepaald en er is zelfs al een lijst met potentiële kopers. Ideaal toch?

Neem contact op

Stap 1: Je huis verkoopklaar maken

De eerste stap is om jouw huis verkoopklaar te maken. Zo krijg je alvast een gratis waardebepaling van je woning, wordt de onderhandelingsstrategie bepaald en de complete woningpresentatie (fotografie, plattegronden, video, brochure, teksten) gemaakt.

Stap 2: Je huis (ssssst…) binnenkort in de verkoop zetten

Wij plaatsen jouw woning op onze website onder het label: ‘binnenkort in de verkoop’. Hierdoor kunnen wij alvast de belangstelling voor jouw woning peilen. Het is ook mogelijk je woning zonder specifiek adres online te zetten.

Stap 3: Je huis definitief verkopen als jij hebt aangekocht

Potentiële kopers kunnen alvast via een virtuele tour jouw woning bekijken. Hierdoor wordt in het voortraject al geselecteerd op serieuze kopers, maar heb je nog geen drukte en stress van bezichtigingen. De kopers krijgen daarentegen wel een goede indruk van jouw huis. Mede door deze uitgebreide online woningpresentatie kun jij in alle rust op zoek naar je droomhuis. En mocht je die tegenkomen: met 1 druk op de knop staat jouw woning in de verkoop.

De voordelen van je huis virtueel verkopen:

  • Stille & online verkoop
  • Peiling van de interesse in jouw woning
  • Online advertenties gericht op jouw doelgroep
  • Geen drukte van bezichtigingen!

Optimaal voorbereid om een nieuwe stap te maken?

Maak dan gebruik van Virtueel Verkopen. Klik op de button voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek vertellen wij jou meer over deze actie.