033-4656599

Wij zijn verhuisd. Wil jij ook verhuizen?

Maak gebruik van onze tijdelijke actie:

Gratis woningpresentatie t.w.v. € 720,-

Het beste moment voor de mooiste professionele woningfoto’s is nu! Om zoveel mogelijk verkopers van dit moment te laten profiteren, maakt Hunink & Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars de complete woningpresentatie tijdelijk gratis. Ook als je nog niet direct je huis wilt verkopen.

Nu je huis verkopen of liever later?

Wil jij je huis binnenkort verkopen of liever later in het jaar: profiteer (alvast) van onze gratis woningpresentatie. Dan ben jij verzekerd van de allerbeste start, ook over een paar maanden. Zodra jij eraan toe bent, staat jouw huis met 1 druk op de knop op funda!

Wanneer ga jij je huis verkopen?

Nog even niet

Heb je wel verhuisplannen maar weet je nog niet precies wanneer? Geen probleem! Jij hebt de perfecte woningpresentatie alvast klaar liggen voor als je er wel aan toe bent. Met 1 druk op de knop staat je huis op funda!

Zonder risico je huis verkopen?

Verkopen onder voorbehoud

Je wilt je huis wel verkopen maar bent bang dat je niet op tijd een ander huis vindt. Dan is verkopen onder voorbehoud perfect voor jou. Je huis is dan pas echt verkocht als jij het zegt.

Zo snel mogelijk

Wij trekken alles uit de kast om jouw huis maximaal in de spotlights te zetten. Onze werkwijze is gericht op het vinden van de beste koper voor je huis en het realiseren van de hoogste opbrengst.

Stille verkoop

Terwijl jij een ander huis zoekt, zet je zonder risico je huis alvast in de stille (voor)verkoop. Nog even geen bord in de tuin en je huis staat nog niet op funda. Hoe stil wij jouw huis verkopen bepaal jij zelf.

Ja, ik wil een gratis woningpresentatie!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring