033-4656599

Wij zijn verhuisd. Wil jij ook verhuizen?

Maak gebruik van onze tijdelijke actie:

Gratis woningpresentatie

Het beste moment voor de mooiste professionele woningfoto’s is nu! Om zoveel mogelijk verkopers van dit moment te laten profiteren, maakt Hunink & Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars de complete woningpresentatie (t.w.v. 720,- euro) tijdelijk gratis. Ook als je nog niet direct je huis wilt verkopen.

Nu je huis verkopen of liever later?

Ben je van plan om je huis binnenkort te verkopen of wil je liever wachten tot later in het jaar? Maak dan gebruik van onze kosteloze woningpresentatie en profiteer nu al van de beste start, zelfs over een paar maanden. Zodra je er klaar voor bent, staat jouw huis met slechts één klik op de knop op funda!

Wanneer zou je jouw huis willen verkopen?

Ik weet nog niet wanneer

Als je plannen hebt om te verhuizen, maar nog niet precies weet wanneer, maak je geen zorgen! Je hebt alvast de perfecte woningpresentatie gereedliggen voor wanneer je er klaar voor bent. Met slechts één klik staat je huis op funda!

Verkopen onder voorbehoud

Als je van plan bent je huis te verkopen, maar je zorgen maakt dat je niet op tijd een ander huis zult vinden, dan is verkopen onder voorbehoud de ideale optie voor jou. Op die manier is je huis pas daadwerkelijk verkocht wanneer jij dat besluit.

Zo snel mogelijk

We doen er alles aan om je huis op maximale wijze in de schijnwerpers te zetten. Onze aanpak is gericht op het vinden van de meest geschikte koper voor je woning en het behalen van de hoogst mogelijke opbrengst. We zetten ons volledig in om dit te realiseren.

Stille verkoop

Terwijl je op zoek bent naar een nieuw huis, kun je je huidige huis zonder risico in de stille (voor)verkoop plaatsen. Er komt nog geen bord in de tuin en je huis wordt nog niet op funda geplaatst. De mate van discretie waarmee we je huis verkopen, bepaal je helemaal zelf.

Ja, ik wil een gratis woningpresentatie!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring