Vorige | Volgende

Wiekenweg 56 E AMERSFOORT, De Wieken

Koopsom € 150.000 k.k.

Neem contact met ons op

033-4656599

info@hh-makelaardij.nl

Omschrijving

Algemeen Opvallende, zelfstandige en fraai ingerichte kantoorruimte van circa 85 m² (b.v.o.) te koop. Het object is gunstig gelegen aan de rand van het bedrijventerrein de Wieken/Vinkenhoef te Amersfoort. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping (circa 60 m² BVO) en heeft een entresol vloer (circa 25 m² BVO) en wordt opgeleverd inclusief onder andere: fraaie vloerafwerking, toilet,...

Kenmerken

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp kantoorruimte
85 m²

Omschrijving

Algemeen
Opvallende, zelfstandige en fraai ingerichte kantoorruimte van circa 85 m² (b.v.o.) te koop. Het object is gunstig gelegen aan de rand van het bedrijventerrein de Wieken/Vinkenhoef te Amersfoort.

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping (circa 60 m² BVO) en heeft een entresol vloer (circa 25 m² BVO) en wordt opgeleverd inclusief onder andere: fraaie vloerafwerking, toilet, pantry, aanwezige verlichting.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is zeer goed, gezien de ligging op steenworp afstand van het verkeersknooppunt Hoevelaken en heeft zeer goede aansluitingen met de rijkswegen A1 en A 28.

Op loopafstand is een bushalte gesitueerd.

De ruimte is gelegen nabij het fraaie natuurgebied 'Bloeidaal'. Dit gebied is circa 35 hectare groot en is ontwikkeld door de Provincie Utrecht, Waterschap Vallei & Eem, Utrechts Landschap, Vitens en de Gemeente Amersfoort. Centrale doelstelling van het project is weer ruimte te maken voor een landschap van bloemrijke graslanden en rietland waar wandelaars volop van kunnen genieten.

Servicekosten
Ten behoeve van de levering van gas en elektra wordt de gebruiker van de ruimte rechtstreeks contractant met Anode. Ten behoeve van het onderhoud van het terrein, de algemene voorzieningen en het verbruik van het water wordt een bijdrage per maand door de VvE in rekening gebracht.

Parkeren
Nabij de kantoorruimte zijn twee parkeerplaatsen gesitueerd.

Koopprijs
De koopsom bedraagt € 150.000,- k.k., exclusief omzetbelasting.

Het koopcontract wordt opgesteld conform de richtlijnen van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling
Als zekerheidsstelling dient binnen vier weken na de datum van overeenstemming een bankgarantie gesteld te worden ten bedrage van 10% van de overeengekomen koopsom.

Overdracht
De datum van overdracht wordt in overleg vastgesteld, een spoedige overdracht is mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte,

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
85 m²
In units vanaf
85 m²
Perceel
85 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amersfoort
Sectie
R
Indexnummer
18
Perceel
800
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Wiekenweg 56 E AMERSFOORT, De Wieken

naar Wiekenweg 56 E AMERSFOORT, De Wieken
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand