033-4656599

Jan van Schaffelaarstraat 6 3771 BT Barneveld Nederland

Omschrijving

Het winkel-achtje van Barneveld heeft twee hoofdwinkelstraten, de Jan van Schaffelaarstraat en de Langstraat. Nabij de hoek van deze twee hoofdwinkelstraten ligt deze in het oog springende winkelruimte. Het pand is gelegen op een A1 locatie in het gezellige centrum van Barneveld. Het pand heeft een transformatie ondergaan en had aanvankelijk twee winkeletages. De eerste etage is getransformeerd naar appartementen en de winkelruimte is vernieuwd. Deze transformatie is eind december 2022 gereed gekomen. De recente nieuwbouw (2013) en de zojuist gepleegde transformatie, waarbij functionaliteit en uitstraling belangrijke aspecten zijn geweest, bieden vele voordelen. Zo beschikt het pand over grote raampartijen alsmede over een vrije hoogte van circa 3,75 meter tot de onderkant van het plafond. Kortom, een prachtig pand dat kansen geeft voor u als retailer!

Omgeving
De winkelruimte is gelegen in het hartje centrum van Barneveld. In dit centrum heerst een gezellige sfeer en wordt het winkelpubliek bedient door een gezonde mix van landelijke en regionale retailers. Hierbij kunt u onder andere denken aan de Hema, Kruitvat, Blokker en Bakker Bart. Parkeren is ruimschoots mogelijk op parkeerterrein “Torenplein”. Deze openbare parkeerplaatsen zijn gelegen op 100 m afstand bij de karakteristieke Oude Kerk van Barneveld. Verder is er iedere donderdagochtend markt op het Gowhorpeplein en kent Barneveld een bloeiende winkeliersvereniging. Barneveld is een bloeiende gemeente. In de afgelopen jaren is er sprake geweest van forse groei en die groei zal zich de komende periode doorzetten tot naar verwachting 80.000 tot 85.000 inwoners in 2040.

Oppervlakte
Een totaal van ca 231,90 m2 BVO Bedrijfsruimte berekend volgen de NEN 2580, “Oppervlakten en inhouden van gebouwen” 1e druk mei 2007. Gelegen op de begane grond.

Huurtermijn
5 jaar, daarna termijnen van 5 jaar.

Opzegtermijn
Beëindiging van de huurovereenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van de huurtermijn met inachtneming van een opzegtermijn van tenminste 12 maanden.

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huuringangsdatum
Direct te aanvaarden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer, reeks alle huishoudens (2006=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Opleveringsniveau:
In huidige staat leeg van losse inventaris en in nader overleg te bepalen en vast te leggen.

Opleveringsniveau casco, doch voorzien van:
– Entree via een glazen schuifpui
– Hete luchtgordijn*
– Grote glaspuien voorzien van dubbele beglazing
– Betonvloer
– Meterkast met aansluitingen op gas, water en elektra (3*80 ampère)
– Airconditioning*
– WTW-installatie*
– C.V. installatie*
* Aanwezige zaken worden aan huurder beschikbaar gesteld en maken geen onderdeel uit van het gehuurde. Bij slijtage of tenietgaan dient huurder deze zaken voor zijn risico en rekening te herstellen / vervangen.

Voordelen
– Nieuwstaat met een duurzame bouwaard (Bouwjaar 2013, Transformatie 2022)
– Unieke frontbreedte van circa 16 meter
– Grote raampartijen
– Onderkant bouwkundig plafond circa 3,75 meter
– Uitstekend opleveringsniveau
– A1 Locatie
– Parkeergelegenheid op loopafstand
– Identiteit en uitstraling pand

Cascobepaling
Huurder huurt uitsluitend het casco. Alles wat zich in of aan het gehuurde bevindt wat niet tot het casco gerekend wordt, behoort nadrukkelijk niet tot het gehuurde. Al het onderhoud alsmede vervanging van deze zaken zijn voor rekening en risico van huurder.

BTW
Huurder garandeert verhuurder het gehuurde voor minimaal 90% voor belaste leveringen en diensten te zullen gebruiken.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van € 15.000,- te vermeerderen met BTW.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars Amersfoort

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Winkelruimte oppervlakte
232 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
232 m²

Energie

Energielabel
A

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeren is ruimschoots mogelijk op parkeerterrein "Torenplein". Deze openbare parkeerplaatsen zijn gelegen op ca 100 m loopafstand bij de karakteristieke Oude Kerk van Barneveld.
Bekijk alle kenmerken