033-4656599

Verhuur woning of bedrijfspand

Verhuur woning of bedrijfspand

Soms kan verhuur van een woning of bedrijfspand interessant zijn door bijvoorbeeld leegstand of vanwege belastingtechnische redenen. De financieel adviseur bij Hunink & Holtrigter informeert je in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden.

Optimaal onder de aandacht

Zowel voor het verhuren van particuliere onroerend goed als zakelijk onroerend goed beschikken we over uitgebreide mogelijkheden om jouw pand optimaal onder de aandacht van potentiële huurders te brengen.

Ook brengen we je huis of bedrijfspand onder de aandacht via onze eigen website, Funda, onze social media kanalen en onze ingeschreven zoekers.

Financiële screening

Ook kunnen we de financiële screening van potentiële huurders verzorgen. Hierdoor kun je verzekerd zijn van betrouwbare en solide huurders voor jouw woning. Onze uitgebreide screening omvat het controleren van de kredietwaardigheid, het verifiëren van het inkomen en het controleren van referenties. Dit alles zodat je met een gerust hart jouw eigendom kunt verhuren.

We hebben ervaring met het verhuren van woningen en bedrijfspanden in Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Leusden, Hoogland, Hoevelaken en Soest.

Vrijblijvend gesprek

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of bel ons via 033-4656599

Neem contact op

Ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring