033-4656599

Hunink & Holtrigter makelaars Amersfoort

Helder vastgoedadvies

Als je op zoek bent naar een helder vastgoedadvies in duidelijke taal.

Het perfecte huis of het juiste bedrijfspand

Het aankopen of verkopen van onroerend goed is een hele stap en roept vaak tal van vragen op. Hoe vind je het perfecte huis, het juiste bedrijfspand of de geschikte koper? Wat is een redelijke prijs? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Vragen waar wij van Hunink & Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars het antwoord op weten. Om jou hierin zo goed mogelijk te kunnen adviseren begeleiden wij jou in het gehele traject met een complete service op maat. Dit doen wij in Amersfoort maar ook in de omliggende plaatsen zoals Leusden, Vathorst, Soest e.o.

Hunink & Holtrigter

Hunink & Holtrigter is in de vorige eeuw ontstaan als een fusie tussen twee kantoren. Hoewel de voormalige eigenaren al geruime tijd met pensioen zijn, bestaat het onafhankelijke kantoor in Amersfoort al meer dan 20 jaar onder dezelfde naam. Het dienstenpakket van het kantoor is in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid, maar de naam is ongewijzigd gebleven. We bieden nu een breed scala aan diensten aan, waaronder advies, aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxaties, om zowel particuliere als zakelijke klanten te bedienen. Ons kantoor bevindt zich aan de Utrechtseweg, net buiten de stadsring van Amersfoort, en we staan dagelijks klaar om onze klanten te helpen.

Lid van de NVM

Als de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerend goed, stelt de NVM strenge kwaliteitseisen aan haar leden. Als NVM-makelaar staan we volledig ten dienste van jou als klant. Bij het kopen van een huis bijvoorbeeld, zul je te maken krijgen met een makelaar van de verkopende partij. Onderhandelen over de prijs is geen alledaagse bezigheid, waardoor het begrijpelijk is dat je soms belangrijke zaken over het hoofd ziet. Als NVM-lid komen we op voor jouw belangen en nemen we alle onderhandelingen op ons, zowel bij aankoop als verkoop.

Eerlijke adviezen en een persoonlijke samenwerking

We zorgen als ervaren en deskundig makelaarsteam voor duidelijke en eerlijke adviezen, een persoonlijke samenwerking en een flinke dosis daadkracht. Ons werkgebied omvat Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Leusden, Soest en Hoevelaken.

De voordelen van Hunink & Holtrigter

  • Ruim 40 jaar ervaring in de makelaardij;
  • Sterke online en offline presentatie;
  • Verkoop- of aankoopstrategie op basis van jouw wensen en situatie;
  • Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

Meer weten?

Neem contact op

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Ben je op zoek naar een gratis waarde-indicatie voor jouw woning of bedrijfspand? Of wil je persoonlijk advies over de vraag of het een goed moment is om jouw huis of bedrijfspand te kopen, verkopen, huren of verhuren? Vraag dan hieronder een gratis adviesgesprek aan door jouw gegevens in te vullen. We nemen dan contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring