033-4656599

Hunink & Holtrigter makelaars in de regio Amersfoort

Helder vastgoedadvies

Als je op zoek bent naar een helder vastgoedadvies in duidelijke taal.

Het aankopen of verkopen van onroerend goed is een hele stap en roept vaak tal van vragen op. Hoe vind je het perfecte huis, het juiste bedrijfspand of de geschikte koper? Wat is een redelijke prijs? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Vragen waar wij van Hunink & Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars het antwoord op weten. Om jou hierin zo goed mogelijk te kunnen adviseren begeleiden wij jou in het gehele traject met een complete service op maat.

Ons kantoor

Al in de vorige eeuw ontstond Hunink & Holtrigter als samenvoeging van twee kantoren. De voormalige eigenaren genieten al lang en breed van hun pensioen, maar het zelfstandige kantoor in Amersfoort bestaat alweer ruim 20 jaar. De naam is niet gewijzigd, het dienstenpakket wel degelijk. Door de jaren heen is het aantal diensten waarmee we zowel onze particuliere klanten als onze zakelijke klanten bedienen, enorm uitgebreid. Vanuit ons kantoor aan de Utrechtseweg, net buiten de stadsring van Amersfoort, staan we dagelijks klanten bij met advies, aankoop, verkoop, huur, verhuur en taxaties.

Lid van de NVM

De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Om lid te zijn moeten we aan de hoge kwaliteitseisen van de vereniging voldoen. De NVM makelaar is er voor jou. Wanneer je bijvoorbeeld een huis wilt kopen, krijg je te maken met een makelaar van de verkopende partij. Onderhandelen over de prijs is niet iets waar je dagelijks mee te maken hebt, vandaar dat het heel menselijk is als je soms zaken vergeet die juist heel belangrijk kunnen zijn. Als lid van de NVM komen we op voor jouw belangen en voeren we bijvoorbeeld alle onderhandelingen bij zowel aankoop als verkoop.

Hoe wij dit doen?

Door als een deskundig en ervaren makelaarsteam garant te staan voor duidelijke en eerlijke adviezen, een persoonlijke samenwerking én een enorme dosis slagvaardigheid.
Als makelaar zijn wij actief in Amersfoort, Amersfoort Vathorst, Leusden, Soest en Hoevelaken.

De voordelen van Hunink & Holtrigter

  • Ruim 40 jaar ervaring in de Amersfoortse Makelaardij;
  • Sterke online en offline woning/bedrijfspresentatie;
  • Verkoop- of aankoopstrategie op basis van jouw wensen en situatie;
  • Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

Neem contact op

Familiebedrijf tot uw dienst

Bart Kuis en Marloes Kuis, vader en dochter, zijn goed voor ruim 46 jaar ervaring in de makelaardij. De ervaren Bart weet de klappen van de zweep en kan met een passend advies komen voor elke situatie. Marloes zit ook al ruim 6 jaar in het vak en weet met een frisse blik de perfecte woningpresentatie op te zetten voor de beste prijs. Neem gerust contact met ons op!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring