033-4656599

Huis verkopen met Hunink & Holtrigter makelaars

Creatieve verkoopmakelaar

Wil je je huis onder de beste voorwaarden en voor de beste prijs verkopen? Met onze persoonlijke, creatieve aanpak en een verkoopstrategie op maat realiseren wij dat graag voor jou. Met ons grote netwerk en klein team van professionals zijn we je graag van dienst. Kies voor Hunink & Holtrigter als uw verkoopmakelaar.

Vrijblijvend verkoopgesprek

Benieuwd hoe wij jouw huis kunnen verkopen en wat onze strategie is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Je ontvangt in dit gesprek altijd een gratis waardebepaling en advies.

Voordelen van een verkoopmakelaar

Een goede verkoop begint met een goed advies en een goede strategie. Geen vast stappenplan, maar een helder advies op maat in duidelijke taal. Onze makelaar komt graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een advies over de vraagprijs. Om de optimale vraagprijs vast te stellen kijken we naar alle belangrijke aspecten. Denk bijvoorbeeld aan recente transacties van soortgelijke objecten, actueel aanbod in de wijk, het kadaster, bestemmingsplannen of milieuaspecten.

Onze kwaliteiten

  • Jarenlange ervaring in de woningmarkt in de regio Amersfoort;
  • Uitgekiende en bewezen marketingstrategie, zowel offline als online;
  • Een flexibele dienstverlening, zo kan bezichtigen ook ’s avonds of op zaterdag;
  • Verkoopstrategie op basis van jouw situatie;
  • Je kunt ons gratis testen met de actie proefverkopen.

Geen verrassingen achteraf

Voor de start van de verkoop bespreken we welke kosten er zijn. Eerlijk, duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. 
Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Misschien is virtueel verkopen dan iets voor jou!

Ons kantoor is gevestigd in Amersfoort, maar wij zijn ook actief in Amersfoort Vathorst, en in de omliggende plaatsen Leusden, Soest, Hoogland en Hoevelaken.

Neem contact op

tip-van-verkoopmakelaar-marloes

Onze klanten geven ons een 9,5

Benieuwd naar de referenties? Klik gerust verder.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring