033-4656599

Verkoop
woning

De beste verkoopstrategie

Een woning te koop zetten kan iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak, ons vak. Je wilt je onroerend goed immers graag voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen. Met een persoonlijke, creatieve aanpak en een verkoopstrategie op maat realiseren wij dat voor jou.

Vrijblijvend verkoopgesprek

Benieuwd hoe wij jouw huis kunnen verkopen?  Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Je ontvangt in dit gesprek altijd een gratis waardebepaling.

Voordelen van een makelaar

Wil jij je huis of bedrijfspand verkopen? Een goede verkoop begint met een goed advies. Geen vast stappenplan,  maar een helder advies op maat in duidelijke taal.  Onze makelaar komt graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een advies over de vraagprijs. Om de optimale vraagprijs vast te stellen kijken we naar alle belangrijke aspecten. Denk bijvoorbeeld aan recente transacties van soortgelijke objecten, actueel aanbod, het kadaster, bestemmingsplannen of milieuaspecten.

Onze kwaliteiten

  • Jarenlange ervaring in de woningmarkt in de regio Amersfoort;
  • Uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
  • Een flexibele dienstverlening, zo kan bezichtigen ook ’s avonds of op zaterdag;
  • Verkoopstrategie op basis van jouw situatie;
  • Je kunt ons gratis testen met de actie proefverkopen.

Geen kosten achteraf

Voor de start van de verkoop bespreken we welke kosten er zijn. Eerlijk, duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. 
Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Misschien is virtueel verkopen dan iets voor jou!

Neem contact op

Onze klanten geven ons een 9,7

Benieuwd naar de referenties? Klik gerust verder.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Hunink & Holtrigter Woning-en Bedrijfsmakelaars