033-4656599

Gratis
waarde indicatie

Gratis waardebepaling woning of bedrijfsruimte

Heb je plannen om te verhuizen en ben je nieuwsgierig naar de huidige waarde van je huis of bedrijfspand? Bij Hunink & Holtrigter kun je altijd kosteloos een waardebepaling aanvragen. Met onze kennis van de huidige markt, inspecteren we je woning of bedrijfsruimte en kunnen we je een realistische verkoopprijs aanbevelen. Dit alles zonder verplichtingen!

Totstandkoming van de waarde

We zullen persoonlijk in een gesprek de totstandkoming van deze waarde uitleggen, inclusief advies en tips, zodat je kunt beslissen of je met ons wilt samenwerken.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amersfoort maar wij zijn werkzaam in een groot gebied.

Waardebepaling

Een van onze makelaars komt bij je langs om de woning op te nemen. Hij zal vervolgens een advies verkoopprijs bepalen na schatting van de waarde van jouw woning. Let op dat het hier geen taxatie betreft. Indien je een taxatie nodig hebt (bijv. voor de bank) kunnen

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  • Vergelijkbare woningen
  • Staat van onderhoud
  • Omgeving
  • Kadastrale gegevens

Vraag hieronder de gratis waardebepaling aan door het formulier in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 033-4656599.

verkoop-indicatie-gratis-waardebepaling

Jouw kansen op de woningmarkt!

Door alle sterke en verbeterpunten van jouw huis te benoemen zal de makelaar samen met jou de verkoopstrategie gaan bepalen. Het is nu aan jou, of je de samenwerking aan wilt gaan met Hunink & Holtrigter.

Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

Vul het formulier hieronder in om een gratis waardebepaling aan te vragen of maak direct een afspraak via 033-4656599.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring