033-4656599

Bedrijfsmakelaar Amersfoort

Bedrijfsmakelaar en vastgoedadviseur

Als vastgoedadviseur en makelaar adviseren en begeleiden we jou bij (ver)huur en (ver)koop van commercieel vastgoed, zoals kantoren, winkels en bedrijfsruimten. Vragen over de status van het huurcontract, huurverplichtingen, onderverhuur en overnames kun je met een gerust hart stellen aan de specialisten van Hunink & Holtrigter. Neem vrijblijvend contact op met onze vastgoedadviseur: 033-4656599.

Bedrijfsruimte Amersfoort

Ben je op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte in Amersfoort? In deze zoektocht zijn wij jou ook graag van dienst. Doordat wij jarenlang actief zijn in de regio weten wij wat er speelt in Amersfoort en kan ons bestand jou helpen met de locatie van jouw (nieuwe) bedrijf. Graag maken we dan een afspraak om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfstaxaties

Het verzorgen van bedrijfstaxaties van zakelijk vastgoed valt ook binnen het dienstenpakket van Hunink & Holtrigter. Deze taxaties verzorgen wij met name in de regio Amersfoort (Amersfoort Vathorst, Hoogland, Soest, Leusden, Hoevelaken). Voorafgaand aan de taxatieopdracht gaan we eerst vrijblijvend met je in gesprek voor een korte analyse en om je vragen en eisen te bepalen.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo over onze zakelijke dienstverlening