033-4656599

Taxatie in Amersfoort

Professionele taxatie in Amersfoort en omstreken

Een professionele taxatie in Amersfoort kan om verschillende redenen belangrijk of zelfs noodzakelijk zijn. Uiteraard om de verkoopwaarde van je woning of bedrijfspand in Amersfoort vast te stellen, maar ook voor de bank in verband met hypotheek of financiering. Als erkend taxateur verzorgt Hunink & Holtrigter onafhankelijke en complete NWWI taxatierapporten van onroerend goed in Amersfoort.

Gevalideerd taxatierapport

Als gecertificeerde Register Makelaars taxateurs leveren wij altijd een gevalideerd taxatierapport in Amersfoort. Gevalideerd wil zeggen dat de taxatie (en het taxatierapport) voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen opgesteld door een onafhankelijk validatie-instituut (zoals het NRVT en NWWI).

Bedrijfstaxatie in Amersfoort

Bedrijfsmatige taxaties in Amersfoort kunnen in beginsel landelijk verricht worden en voldoen aan de eisen van de NRVT. Wij bieden betrouwbare bedrijfstaxaties in Amersfoort die voldoen aan alle professionele standaarden.

Interesse in een taxatie?

Maak snel een afspraak via de button hieronder of bel ons direct op 033-4656599

Neem contact op

Je huis taxeren in 3 stappen

Taxatie aanvragen in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren.

Wat houdt een gevalideerd taxatierapport precies in?

Een valide taxatie is uitgevoerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut (bijv. het NWWI). Deze instituten bewaken de kwaliteit van taxatierapporten. Elk rapport wordt dan ook opgestuurd en gecontroleerd door een validatie-instituut zodat de waarde van een woning op een uniforme wijze wordt bepaald en fraude en fouten worden voorkomen.

NVRT

Als erkend vastgoedtaxateur is Hunink & Holtrigter lid van NVRT, het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. De werkzaamheden die bij een waardebepaling of taxatie komen kijken zijn de laatste jaren sterk verzwaard. Zo moeten we bijvoorbeeld twee verschillende methodes hanteren voor de marktwaardeberekening. Tevens dienen we een uitgebreidere toelichting te geven over de totstandkoming van de waarde. Voordeel voor jou  is dat je bent verzekerd van een officieel en gedegen taxatierapport.

Taxatie inplannen?

Interesse in een woning taxatie of bedrijfstaxatie? Neem contact met ons op voor een afspraak of gebruik onderstaand contactformulier. U kunt ons ook bellen op 033-4656599.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring