033-4656599

Puntenburgerlaan 66 3812 CG Amersfoort Nederland

€ 850.000 k.k.

Omschrijving

Zoek je een veelzijdige locatie voor je bedrijf met bovenwoning met een totaalvloeroppervlak van circa 500 m2, dan biedt dit pand diverse mogelijkheden.

Als ondernemer heb je naast een goede toegankelijkheid voor aanvoer ook de beschikking over ruim 7 meter brede etalageruimte om de aandacht van je publiek te trekken. De naast gelegen steeg is ideaal voor bevoorrading.

Het pand bevindt zich op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station van Amersfoort en op nog geen 200 meter afstand van het drukbezochte Eemplein. Het pand heeft bestemming gemengd 1 en is tot recent gebruikt voor detailhandel. Naast detailhandel zijn er ook diverse andere mogelijkheden, zoals schoonheidssalon of zorgcentrum.

Indeling winkelpand/bedrijfsruimte

Aan de voorzijde bevindt zich de entree van het winkelpand. Dit gedeelte en het achtergedeelte heeft een hoogte van ca 4 m2 waardoor hiervan een zeer lichte en comfortabele ruimte is te maken. Halverwege de grote ruimte bevinden zich een keuken, sanitair en bergruimte. Vanuit het winkelpand is een open toegang naar het achtergelegen bedrijfspand, waar een tweede keuken is gesitueerd. Deze achterruimte beschikt over 2 kamers en een groot atelier. Indien een grotere open ruimte gewenst is kunnen veel van de scheidingswanden kamers eenvoudig verwijderd worden. Het totale vloeroppervlak van de begane grond is 289 m2. Vanuit het middendeel is tevens een kelder van circa 25 m2 bereikbaar.

Daarnaast het beschikt het pand over een ruime bovenwoning van 124 m2.

Indeling dubbele bovenwoning

Ruime dubbele bovenwoning
Via de op eigen grond gelegen ruime toegangspoort aan de linkerzijde van het pand kom je bij de toegangsdeur van de zelfstandig te bereiken bovenwoning. Vanuit de hal betreed je een binnentrap naar de 1e etage. Deze etage is ingericht als appartement, met eigen keuken, slaapkamer, ruime woonkamer en badkamer met ruime douche, wastafel en toilet. Vanuit de slaapkamer is toegang tot een ruim en zonnig dakterras.

Vanuit de hal op de 1e etage is de 2e etage bereikbaar.
De 2e etage is ook ingericht als appartement en heeft eveneens een eigen open keuken, slaapruimte, aparte woonkamer, en badkamer met nieuwe douche, toilet en vaste wastafel.

Vanaf de 2e etage is via een steektrap de ruime en hoge vliering van circa 18m2 bereikbaar. Op deze vliering bevindt zich de nieuwe HR-ketel. Deze ruimte zou kunnen worden omgebouwd tot volwaardige zolderetage.

Zijpoort

Het 2e deel van de toegangspoort behoort ook tot het pand en is afgesloten met een stalen hek met deur. Hierdoor kun je uitstekend je (bak) fiets of andere fietsen veilig stallen.

Extra bovenetage boven het middengebouw

Vanuit het 2e deel van de toegangspoort is een dubbele deur bereikbaar, die toegang geeft tot een extra 2e bovenetage. Hier bevindt zich een ruime hal met steektrap naar de bovenruimte. De bovenruimte wordt nu gebruikt als opslag, maar kan eventueel omgebouwd worden tot woonruimte. De kap is dusdanig hoog dat het zelfs mogelijk is om een extra verdieping te plaatsen.
Het huidige sta oppervlak bedraagt nu 51 m2 (1,5m) met daarboven een vliering van circa 20 m2 en met een eventueel te plaatsen dakkapel kan in dit deel een 2e etage gecreƫerd worden van circa 40 m2. Kortom, een interessante etage voor aanvullende woonruimte.

Het pand is gebouwd in 1935 jaar, en de achteraanbouw is geplaatst in 1983.

Bijzonderheden
– Nabij station Amersfoort Centraal, stadscentrum en Eemplein
– Wonen en werken
– Inhoud gehele pand: circa 1.780 m3
– Perceel oppervlak: 401 m2

Oppervlakte pand totaal circa 509 m2:
– winkelruimte: circa 289 m2
– kelder: circa 25 m2
– bovenwoning: circa 124 m2
– ruimte boven middenbouw over 2 lagen: circa 71 m2

Lees de volledige omschrijving

Contact

Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars Amersfoort

Kenmerken

Prijs
€ 850.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 juni 2023
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
124 m²
Perceel
401 m²
Winkelruimte oppervlakte
289 m²
Winkelruimte verkoopvloeroppervlakte
289 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amersfoort H 2691
Oppervlakte
401 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
AMF00-H-2691
Bekijk alle kenmerken