033-4656599

Zoek je een makelaar in Amersfoort?

Overweeg je een huis te kopen of verkopen in Amersfoort? Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het werken met een lokale makelaar.

Een lokale makelaar heeft meer kennis van de lokale vastgoedmarkt dan een makelaar die buiten de stad is gevestigd. Hunink & Holtrigter als lokale makelaar in Amersfoort doet ook het merendeel van haar transacties in of rondom de stad. Een lokale makelaar heeft meer ervaring en expertise in het kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerend goed. Daarnaast heeft Hunink & Holtrigter als lokale makelaar een groot, lokaal netwerk wat ingezet kan worden voor het zoeken van een geschikte woning of het verkopen/verhuren.

Als makelaar in Amersfoort kan Hunink & Holtrigter je helpen bij het onderhandelen over de beste prijs en voorwaarden voor de aan- of verkoop. Wij weten wat er speelt in de stad en kennen alle transacties!

Ook kunnen wij je veel tijd besparen: wij helpen je zoeken naar een geschikte woning, het regelen van bezichtigingen en het afhandelen van papierwerk en administratie.

Lees meer over de voordelen van Hunink & Holtrigter als makelaar in Amersfoort.

Wil je graag met ons kennismaken? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.