033-4656599

Huis kopen in Amersfoort?

Vind de perfecte woning in Amersfoort!

Bij Hunink & Holtrigter gaan we verder dan alleen het verstrekken van advies. Wij begrijpen dat het kopen van een huis een persoonlijke reis is, en daarom bieden wij uitgebreide begeleiding op een informele, heldere, en betrokken manier. Met onze diepgaande kennis van de Amersfoortse woningmarkt helpen wij jou bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Onze benadering is informeel, helder en met de volle aandacht die het verdient. Met onze grondige kennis van de Amersfoortse woningmarkt helpen wij jou bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Ervaren makelaar in Amersfoort

Jouw Belangen, Onze Prioriteit

Laat ons ook uw belangen behartigen als aankoopmakelaar in Amersfoort en vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan of bel ons op 033-4656599.

Wij behartigen jouw belangen gedurende het hele aankoopproces. Als lid van de NVM hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk, wat van onschatbare waarde is bij het vinden van jouw ideale woning.

Onze werkwijze

Onze transparante werkwijze omvat:

  • Voorkomen dat je achter het net vist
  • Begeleiding bij bezichtigingen en het signaleren van mogelijke gebreken
  • Objectiviteit om jouw wensen niet uit het oog te verliezen
  • Scherpe onderhandelingen
  • Begeleiding en objectief advies gedurende het gehele aankoopproces
  • Controle van de koopakte
  • Zorgvuldige afwikkeling

Verken de omgeving van Amersfoort

Amersfoort, een bruisende stad doordrenkt van geschiedenis en omgeven door betoverend groen, biedt een ideale omgeving voor het vinden van jouw droomhuis. Als je op zoek bent naar een woning in Amersfoort of omliggende plaatsen, ben je bij Hunink & Holtrigter aan het juiste adres.

Ontdek de diversiteit en charme van deze regio en bekijk onze specifieke werkgebieden voor een gedetailleerd overzicht.

Hypotheekadvies op maat in Amersfoort

Ontdek de mogelijkheden voor jouw hypotheek met Nico Hofmans, onze ervaren hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep. Of je nu vragen hebt over het maximaal te lenen bedrag, overweegt je hypotheek over te sluiten, of gewoon nieuwsgierig bent naar je opties – Nico staat voor je klaar. Praktisch én persoonlijk! Lees verder.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Centraal Gelegen Kantoor in Amersfoort

Geïnteresseerd in het kopen van een huis in Amersfoort, Vathorst, Leusden, Hoogland, Hoevelaken, of Soest? Ons kantoor, centraal gelegen in Amersfoort, staat voor je klaar. Vul het onderstaande formulier in voor een kosteloos adviesgesprek of bel direct naar 033-4656599 om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Ontdek hoe Hunink & Holtrigter jou kan helpen bij het vinden van jouw droomhuis in Amersfoort.

Neem contact op

De tip van Marloes

Onze klanten geven ons een 9,1

Benieuwd naar de referenties? Klik gerust verder.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring