033-4656599

Huis verkopen in Amersfoort?

Woon je in Amersfoort en wil je graag je huis verkopen? Daar zijn wij je graag mee van dienst. Voor het verkopen van je woning gaan wij graag creatief te werk! Met onze ‘out-of-the-box’ aanpak en bewezen verkoopstrategie verkopen we graag jouw huis!

Voor de start van de verkoop bespreken we eerst onze plan van aankoop in een vrijblijvend gesprek. We komen bij je langs en bekijken uitvoerig je woning. We nemen de tijd om onze diensten en manier van werken aan je uit de leggen. Daarnaast zijn we helder over de kosten zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Veel ervaring in Amersfoort en Amersfoort Vathorst

Hunink & Holtrigter is gevestigd aan de Utrechtseweg 35 in Amersfoort (vlakbij de ring). Wij hebben jarenlange ervaring met het aankopen en verkopen van huizen in deze regio. Maar ook als je eventueel de woning langdurig of juist voor korte tijd zou willen verhuren kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.

Ontzorgen: Wij regelen het hele verkooptraject

Wij doen er alles aan om je te ontzorgen. Vanaf de opname van de woning, de professionele fotoreportage, de plaatsing op websites zoals Funda, plaatsing op Social Media, begeleiding bij bezichtigingen tot aan het opstellen van het verkoopcontract en het natraject; Het team van Hunink & Holtrigter Makelaars te Amersfoort is er voor je.

Vrijblijvend gesprek

Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten? Wil je weten of het de juiste tijd is? Is er überhaupt animo voor de woning? Vaak hebben we zelfs al geïnteresseerden in ons zoekersbestand staan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

De tip van Marloes

Onze klanten geven ons een 9,2

Benieuwd naar de referenties? Klik gerust verder.

Vraag hier een gratis adviesgesprek aan

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring