033-4656599

Kattenbroek

Kattenbroek is een woonwijk in de stad Amersfoort, gebouwd in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. De wijk is ontworpen als een ‘woonlandschap’, waarbij de nadruk ligt op groen en water, en waarbij de huizen zijn ge├»ntegreerd in het landschap.

Kattenbroek is een kleurrijke wijk met veel verschillende soorten huizen, van rijtjeshuizen tot vrijstaande woningen. Het ontwerp van de wijk is geïnspireerd op een middeleeuwse stad, met kronkelende straatjes en pleinen.

De wijk heeft veel groen en water, met verschillende parken en waterpartijen. Zo is er bijvoorbeeld het Park der Tijden, een park met verschillende tuinen die elk een periode uit de geschiedenis van de aarde vertegenwoordigen. Ook is er het Valleikanaal, dat door de wijk loopt en veel mogelijkheden biedt om te wandelen en te fietsen.

Kattenbroek heeft verschillende voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportverenigingen en een gezondheidscentrum. Ook heeft de wijk een eigen NS-station, dat directe verbindingen heeft met Amersfoort, Utrecht en Amsterdam.

Kattenbroek is een bijzondere woonwijk met een uniek ontwerp en een groene en waterrijke omgeving. De wijk biedt veel mogelijkheden om te wonen, werken en ontspannen en heeft een eigen karakter en sfeer.

Wonen in Kattenbroek

Zoek je een huis in Kattenbroek? Of wil je juist je huis verkopen? Neem dan contact met ons op.