033-4656599

Nieuwland

De wijk Nieuwland is gebouwd in de jaren 90 van de vorige eeuw. De eerste woningen werden opgeleverd in 1993 en de wijk is geleidelijk aan uitgebreid tot de huidige omvang. Nieuwland is een relatief nieuwe wijk in de stad Amersfoort en behoort tot de grootste wijken van de stad.

Mensen willen om verschillende redenen wonen in Nieuwland;

  1. Ruimte: Nieuwland is een ruim opgezette wijk met veel groen en brede straten. Veel mensen vinden het prettig om te wonen in een omgeving met veel ruimte en groen.
  2. Voorzieningen: Nieuwland heeft veel voorzieningen, zoals scholen, winkels, sportverenigingen en een gezondheidscentrum. Dit maakt de wijk erg aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen.
  3. Bereikbaarheid: Nieuwland is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo heeft de wijk een eigen NS-station en zijn er goede busverbindingen met de rest van Amersfoort.
  4. Veiligheid: Nieuwland is een veilige wijk met weinig criminaliteit. Veel mensen vinden het belangrijk om te wonen in een veilige omgeving.
  5. Diversiteit: Nieuwland is een diverse wijk met veel verschillende soorten huizen en bewoners. Dit zorgt voor een levendige en gezellige sfeer in de wijk.

Huis in Nieuwland

Zoek je een huis in Nieuwland? Neem dan contact met ons op. Als aankoop- en verkoopmakelaar zijn we je graag van dienst. Ook is het mogelijk om bij ons een gratis zoekopdracht achter te laten zodat je automatisch op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod in Nieuwland of omliggende wijken.