033-4656599

Amersfoort Vathorst

Amersfoort Vathorst is een woonwijk in de stad Amersfoort. Het is een relatief nieuwe wijk die in de jaren 2000 is ontwikkeld maar nog steeds aan het groeien is. De wijk is ontworpen als een geplande woonwijk met een mix van woningen, voorzieningen en groene ruimtes.

Vathorst staat bekend om zijn moderne architectuur en ruime opzet. De wijk is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse huishoudens, met onder andere gezinsvriendelijke voorzieningen. Ook is er een divers woningaanbod.

Amersfoort Vathorst heeft ook een breed scala aan voorzieningen, zoals scholen, winkelcentra, sportfaciliteiten, parken en speeltuinen. Er zijn ook goede verbindingen met het openbaar vervoer, waaronder trein- en busstations, die de wijk verbinden met andere delen van Amersfoort en omliggende steden.

De wijk heeft een actieve gemeenschap en er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Amersfoort Vathorst is populair bij gezinnen vanwege de kindvriendelijke omgeving, de nabijheid van scholen en de groene ruimtes.

U treft in Amersfoort Vathorst ook Cultuurhuis ICOON en Dorpshuis de Dissel alwaar regelmatig diverse activiteiten worden gepland.

Daarnaast vindt in Hooglanderveen (wat volledig omringd is door Amersfoort Vathorst) elk jaar in de zomer Dorpsdag Hooglanderveen plaats. Hier kunt u meedoen aan diverse activiteiten voor jong en oud. Bezoek voor meer informatie de website.

Makelaar Amersfoort Vathorst

Overweegt u een woning te kopen of te verkopen in Vathorst? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.