033-4656599

Makelaar
Vathorst

Woon je in Vathorst en wil je je huis verkopen? Of wil je juist een huis kopen in Amersfoort Vathorst? Je wilt uiteraard een makelaar die weet wat de ontwikkelingen op de woningmarkt zijn. Maar ook één die bijvoorbeeld weet welke voorzieningen er allemaal in de buurt zijn. Een makelaar die al jaren lang actief is in Amersfoort en Amersfoort Vathorst. Dat is Hunink & Holtrigter Makelaars. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en al ruim 20 jaar actief.

Dus ben je op zoek naar een makelaar die de buurt kent? Zoek dan niet verder! Wij staan je graag bij met de verkoop, aankoop, taxatie, huur of verhuur van jouw woning of bedrijfspand.

Familiebedrijf

Hunink & Holtrigter werkt met een klein team van bekende gezichten. Bart Kuis is beëdigd makelaar en taxateur en kan uw woning in de verkoop nemen en taxaties uitvoeren. Dochter Marloes Kuis is gecertificeerd assistent makelaar en voert graag de bezichtigingen uit. Kim van Plateringen bemand de binnendienst en Nico Hofmans verzorgt de hypotheekgesprekken en financiële adviezen.

De voordelen van Hunink & Holtrigter op een rij

  • Kennis van de woningmarkt in Amersfoort, Vathorst e.o.
  • Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)
  • Bewezen marketingstrategie, zowel offline als online;
  • Bezichtigen kan ook ’s avonds of op zaterdag;
  • Gepersonaliseerde verkoopstrategie op basis van jouw situatie;
  • Test ons gratis met de actie proefverkopen.

Geen kosten achteraf

Voor de start van de verkoop bespreken we welke kosten er zijn. Eerlijk, duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. 

Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Neem dan contact met ons op. Wellicht hebben wij al zoekers in ons bestand de geïnteresseerd zijn in je woning.

Neem contact op

De tip van Marloes

Onze klanten geven ons een 9,0

Benieuwd naar de referenties? Klik gerust verder.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring