033-4656599

Makelaar
Vathorst

Woon je in Vathorst en wil je je huis verkopen? Of wil je juist een huis kopen in Amersfoort Vathorst? Vathorst is een jonge en levendige wijk, met veel gezinnen en jonge professionals. Hier kun je wonen in een moderne en groene omgeving, terwijl je toch dicht bij de stadsvoorzieningen bent. De wijk is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer, en heeft een goede verbinding met de snelweg naar Utrecht en Amsterdam.

Woningen Vathorst

De woningen in Vathorst variëren van moderne appartementen tot royale eengezinswoningen, en er is voor elk budget en elke levensstijl een geschikte woning te vinden. Vathorst is daarom een populaire wijk om in te wonen, en wordt beschouwd als een van de meest aantrekkelijke wijken in Amersfoort.

Je wilt uiteraard een makelaar die weet wat de ontwikkelingen op de woningmarkt in Vathorst zijn. Maar ook één die bijvoorbeeld weet welke voorzieningen er allemaal in de buurt zijn. Een makelaar die al jaren lang actief is in Amersfoort Vathorst. Dat is Hunink & Holtrigter Makelaars. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amersfoort en al ruim 20 jaar actief.

We zijn je graag van dienst met het kopen of verkopen van je huis in Amersfoort Vathorst.

Ben je op zoek naar een makelaar die de buurt kent? Zoek dan niet verder! Wij staan je graag bij met de verkoop, aankoop, taxatie, huur of verhuur van jouw woning of bedrijfspand.

De voordelen van Hunink & Holtrigter op een rij

  • Kennis van de woningmarkt in Amersfoort, Vathorst e.o.
  • Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)
  • Bewezen marketingstrategie, zowel offline als online;
  • Bezichtigen kan ook ’s avonds of op zaterdag;
  • Gepersonaliseerde verkoopstrategie op basis van jouw situatie;
  • Makelaar met een goede reputatie en ervaringen; lees onze beoordelingen m.b.t. aankoop en verkoop
  • Test ons gratis met de actie proefverkopen.

Geen kosten achteraf

Voor de start van de verkoop bespreken we welke kosten er zijn. Eerlijk, duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. Wij vinden goede communicatie en samenwerking heel belangrijk.

Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Je kunt er ook voor kiezen om je huis in de verkoop te zetten met de bepaling dat de verkoop pas definitief wordt als je een nieuwe woning hebt gevonden. Dit zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om een nieuwe woning te vinden, zonder onder druk te staan om snel te verkopen.

Neem contact op

De tip van Marloes

Onze klanten geven ons een 9,2

Benieuwd naar de referenties? Klik gerust verder.

Ik wil graag een gratis adviesgesprek!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring