De verkoop van uw woning of bedrijfspand begint met gedegen advies. Uiteraard wilt u een goede prijs ontvangen en heeft u baat bij een vlotte verkoop. Tijdens een uitgebreid intakegesprek brengen wij uw wensen in kaart en adviseren wij u over de mogelijkheden. Om de optimale vraagprijs vast te stellen kijken we naar alle belangrijke aspecten. Denk bijvoorbeeld aan recente transacties van soortgelijke objecten, actueel aanbod, het kadaster, bestemmingsplannen of milieuaspecten. Vervolgens gaan we voor u aan de slag en begeleiden u tijdens het gehele traject. Tot en met de afhandeling van de verkoop bij de notaris.

Om uw pand maximaal onder de aandacht te brengen, beschikt Hunink & Holtrigter over uitgebreide publiciteitsmogelijkheden. Naast een fraaie verkoopbrochure, met professionele fotografie, bieden we exposure in o.a. etalages, op borden en posters, onze eigen website en Funda. Daarnaast zetten we social media in en indien gewenst verzorgen we mailingen en videoproducties. Kortom, met een uitgekiend publiciteitsplan brengen we uw woning of bedrijfspand optimaal onder de aandacht.

Uiteraard verzorgen we tevens de bezichtigingen voor uw woning en ook ná de overdracht kunt u bij Hunink & Holtrigter terecht voor vragen of advies.